Tijdens mijn bijbaan bij Klik Proces, heb ik mij vooral bezig gehouden met de montages van de video’s voor het YouTube kanaal van Klik Proces. De video’s zijn vooral gericht op SEO, CRO, Voice Search, linkbuilding en YouTube. De video’s worden opgenomen in de film studio door Bart, en vervolgens krijg ik de video’s op de SD kaart binnen, en begint het video editing proces.
Adobe Premiere Pro
Voor de montages maak ik gebruik van 3 programma’s. Voor de montage zelf gebruik ik Adobe Premiere Pro, om het geluid bij te stellen (ruis weghalen e.d.) gebruik ik Adobe Audition CC, en om de video visueel aantrekkelijker te maken gebruik ik vooral Adobe Photoshop 2019.
Voorbeelden
Hieronder staan enkele voorbeelden van video's die ik gemonteerd heb. Hiervan heb ik vooral stiltes, foute takes en dubbele takes eruit gehaald. Ook heb ik tekst en afbeeldingen aan de video's toegevoegd, om de video zelf visueel aantrekkelijk te maken. Ook heb ik een MP3 versie voor de Klik Proces podcast gemaakt (Spotify). De Thumbnails van de YouTube video's en de Klik Proces Podcasts zijn door een collega van mij gemaakt.
Voorbeeld van Klik Proces Podcast
Back to Top